Okonomiyaki/Pan Japonés

Okonomiyaki/Pan Japonés

Hello everybody, it's Brad, welcome to our recipe page. Today, we're going to make a special dish, Okonomiyaki/Pan Japonés. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Okonomiyaki/Pan Japonés is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. Okonomiyaki/Pan Japonés is something that I have loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Okonomiyaki/Pan Japonés, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Okonomiyaki/Pan Japonés delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Okonomiyaki/Pan Japonés is 6 o más. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Okonomiyaki/Pan Japonés estimated approx 30min.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can have Okonomiyaki/Pan Japonés using 21 ingredients and 12 steps. Here is how you cook that.

Como en Ranma 1/2, Pan Japonés, puede usarse la carne o marisco de tu agrado. Tenía los ingredientes y ¿Por qué no?
#CocinaMundial2018 Japón

Ingredients and spices that need to be Get to make Okonomiyaki/Pan Japonés:

  1. 450 g Harina
  2. 3 Huevos
  3. 300 ml Agua
  4. 1 cda Salsa Maggie (muy opcional)
  5. 2 Sazonadores de caldo de pollo
  6. 400 g Col/Repollo
  7. 2 Zanahorias Ralladas
  8. 2 Papas Ralladas
  9. 250 g Tocino
  10. 3 cds Cebollín
  11. 1 cda Ajonjolí/Sésamo Tostado
  12. 4 cds Mayonesa
  13. 10-15 Champiñones
  14. 5 * bisteces* de Res cortados en cuadros
  15. 1 Ajo picado
  16. Aceite o Mantequilla
  17. 50 ml Salsa Inglesa (Worcester)
  18. 1/2 cda Jengibre muy finamente rallado (solo la pulpa)
  19. 3 cda Miel
  20. 3 cds Ketchup
  21. 1 cda Salsa BBQ

Instructions to make to make Okonomiyaki/Pan Japonés

  1. Mezclar la harina junto con los huevos, las papas, zanahorias, la Col, el cubo sazonador y el Agua. El resultado de esta mezcla será la base de nuestro okonomiyaki, puedes poner un toque de salsa de Soja a la mezcla si así lo decides, este último no es necesario, pero le da un buen toque y color.
  2. Sí YA tienes salsa okonomiyaki, puedes saltar este paso y evitar los últimos Cinco ingredientes, de no ser así, mezcla estos últimos hasta que se integren por completo, el resultado será una salsa semi-espesa agridulce.
  3. El primer Topin lo haremos friendo el bistec en Mantequilla, agregamos Sal al gusto, un toque de salsa Maggie e inglesa y casi sal final, agregamos un toque de cebollín, y reservamos.
  4. El segundo Toping será de Champiñones cortados en juliana con mantequilla, ajo picado y un toque de salsa de Soja. Reservamos
  5. Para preparar el "Pan", vierte la mezcla sobre un sartén previamente engrasado, intenta que NO sea más grueso a 1 cm, esto ayudará a la cocción.
  6. Justo después de verter la mezcla, coloca encima el tocino hasta cubrir la mezcla, pon pimienta negra molida al gusto sobre el tocino y Tapa. Recomiendo cortar las rebanadas de tocino a la mitad y no en cubos o picado, así será más sencilla la manipulación mientras cocinas.
  7. IMPORTANTE: Procura tener el fuego en Bajo o Bajo-Medio. Aproximadamente dejaras la mezcla 5 min de un lado y 4 min del otro. No puedo decirte un tiempo fijo, sin embargo, te darás cuenta que está listo ya que ambas caras estén totalmente doradas y crujientes, no pasa nada si volteas más de dos veces.
  8. Servirá mucho si al servir el Okonomiyaki lo cortas como si fuese una pizza, facilita la manipulación del comensal.
  9. Sirve los Topins, pon el ajonjolí sobre estos.
  10. Al servir el "Pan", primero vierte sobre él la Salsa Okonomiyaki y después la mayonesa. Encima un toque de cebollín y Listo. Cómo se ilustra en la foto.
  11. Enjoy it!
  12. Nota Final: El okonomiyaki no es exclusivamente hecho con el tocino, recuerda que puedes poner en lugar de éste, camarón, Calamar, pulpo, cerdo, res o por qué no, un mix de estos. Házlo a tu gusto, es ideal para sorprender.

As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly discover that you have a lot more natural control over your diet plan and adapt your diet to your individual tastes in time. Whether you intend to offer a dish that makes use of fewer or even more ingredients or is a bit essentially spicy, you can make simple adjustments to achieve this objective. To put it simply, begin making your recipes promptly. As for basic food preparation skills for beginners you don't require to learn them but only if you master some easy food preparation methods.

This isn't a complete overview to fast as well as very easy lunch recipes but its great food for thought. With any luck this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Favorite Okonomiyaki/Pan Japonés. Thank you very much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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