Arroz frito con salchichas y chorizo de pollo

Arroz frito con salchichas y chorizo de pollo

Hello everybody, it is Drew, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Arroz frito con salchichas y chorizo de pollo. It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Arroz frito con salchichas y chorizo de pollo is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is simple, it is quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. Arroz frito con salchichas y chorizo de pollo is something which I've loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Arroz frito con salchichas y chorizo de pollo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Arroz frito con salchichas y chorizo de pollo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Arroz frito con salchichas y chorizo de pollo is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Arroz frito con salchichas y chorizo de pollo using 16 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients and spices that need to be Get to make Arroz frito con salchichas y chorizo de pollo:

  1. 1 vaso y medio arroz blanco largo
  2. 2 rodajas jamón de pavo
  3. 2 salchichas
  4. 1 chorizo de pollo con manzana
  5. 1/2 lata guisantes verdes
  6. 1/2 lata zanahoria
  7. 1/2 lata maíz en granos
  8. 1/2 pimiento verde
  9. 1/2 pimiento amarillo
  10. 1/2 cebolla grande
  11. 2 dientes ajo
  12. 2 cucharadas salsa de soja
  13. Sazón completa
  14. Pimentón o pimienta blanca
  15. Mantequilla y aceite de oliva
  16. Sal

Instructions to make to make Arroz frito con salchichas y chorizo de pollo

  1. Ponemos el vaso y medio de arroz blanco largo en la olla arrocera con vaso y 3/4 de agua, sal y los dos dientes de ajo machacados. Mientras se va haciendo el arroz cortamos la cebolla, los pimientos, el jamón de pavo y el chorizo de pollo con manzana, todo en cuadritos muy pequeños. Si la zanahoria viene en rodajas grandes cortarlas en cuadritos pequeños también. Cortar las salchichas en rodajas pequeñas.
  2. Ahora que tenemos los ingredientes preparados, ponemos una olla grande al fuego y le agregamos un taquito de mantequilla con un chorrito mínimo de aceite. Cuando esté derretida y bien caliente le agregamos los cuadritos de cebolla y esperamos a que se pongan transparentes. Ahora le ponemos los pimientos y vamos revolviendo poco a poco unos 5 minutos. Entonces ponemos la zanahoria, los guisantes y los granos de maíz. Revolvemos bien, tapamos la olla y dejamos a fuego lento unos 10 minutos. Es el momento de agregar la salchicha y el chorizo de pollo con manzana picados. Volvemos a revolver y dejamos otros 5 minutos con la olla tapada.
  3. En este instante ya la olla arrocera debería de haber pitado como que el arroz blanco está listo. Antes de integrarlo a la olla con los demás ingredientes, debemos agregarle a estos una cucharada de la salsa de soja, espolvorear encima la sazón completa y volver a revolver todos los vegetales, las salchichas y el chorizo. Podemos agregarle incluso pimentón o pimienta blanca. Entonces empezamos a incluir poco a poco el arroz blanco en la olla, de cucharada en cucharada. Revolvemos intentando que vaya adquiriendo el color de la salsa de soja hasta que lo incluimos todo. Lo dejamos un poco mas a fuego lento y ya estaria listo nuestro arroz frito.
  4. Esta misma forma de hacer el arroz frito es aplicable a cualquier otro, solo hace falta cambiar los ingredientes principales por otros que sean de nuestro gusto o queden igualmente bien. Por ejemplo, podemos cambiar las salchichas y el chorizo por gambas (camarones) y sucedáneo de cangrejo, o bien poner pollo y jamón de pavo. Las posibilidades son infinitas, todo depende de nuestro paladar y nuestra imaginación.

As your experience and self-confidence expands, you will find that you have a lot more natural control over your diet regimen and adapt your diet to your personal preferences gradually. Whether you intend to serve a dish that uses fewer or more active ingredients or is a little bit essentially zesty, you can make easy changes to achieve this objective. To put it simply, start making your recipes promptly. When it comes to standard cooking abilities for beginners you don't need to discover them however just if you master some easy food preparation strategies.

This isn't a full overview to quick and also easy lunch recipes however its great food for thought. Hopefully this will get your imaginative juices moving so you can prepare delicious dishes for your household without doing too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Award-winning Arroz frito con salchichas y chorizo de pollo. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pechugas de pollo con vegetales

Spaghetti con atún 🍝 (pasta, fideos o espagueti)

Shuco (Hot-dog)